Eli siis paistaminen ihan normi lettujen tapaan pannulla kerran kääntäen. aika hiljaista on ollut, mutta bloggerin mukaan täällä käy aina välillä joku vähän nuuskimassa niin tekee mieli postailla vähän lisää
J. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. o. k. u. a. i. s. t. e. n. r. ä. l. p. m. ,. v. h. d. K. V. y. ö. D. -. ". 5. 0. E. 4. 1. 8. g. 3. 6. P. (. L. ). 2. N. S. b. c. R. O. f
Liotettunasiemenet muodostavat hyytelömäisen geelin, joka hellii ruoansulatuselimistöä. Samoin olen huomannut, että hyvää ruokaa on ruoka, joka ei vain maistu hyvältä, vaan siitä tulee hyvä olo - henkisesti ja fyysisesti
Löysin Liemessä-blogin kautta tosi simppelin reseptin banaanilettujen tekoon. Kuumenna pannu, lisää voita tai kookosöljyä pannulle ja paista lettuja molemmin puolin muutaman minuutin ajan, kunnes ne ovat kullanruskean sävyisiä
Pesto tulee olla notkeaa eli sen mukaan sitruunamehua jaoliiviöljyä. Laita kaksi valmista rucolapestoleipästä päällekkäin niin sanotusti täytteet vastakkain ja ei muuta kuin iske kiinni krokotiili
Ennen aineiden sekoittamista, makutestissä menossa sekä mustikka että päärynä hunajat, kumpaakin laitoin teelusikallisen eli noin suunnilleen ruokalusikallisen
Teki mieli piirakkaa vaniljakastikkeella. Nelihenkinen perheemme hotkaisi tämän yhdellä istumalla. Olen siinä mielessä hyvinkin epätäydellinen bloggaaja, että minulla ei ole viittä erilaista piirakkapohjanohjetta essuni taskussa, joista voisin valita sopivimman kullekin täytteelle, suolaisille, makeille, ja suositella herkkuohjeitani teille rakkaat lukijani (haluaisin toki
j. j. j. j. J. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. J. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. j. M. e. i. d. ä. n. p. r. h. s. o. y. k. N. u. t. l. a. -. f. ,. m. v. ). I. b. B. ö. K. H. (. T. 2. P. U. E. L. A. O. S. 1. 8. 0. c. 9. 5. g. /. 7. 3. 4
Kun taikina on valmista kaada se reilusti jauhotetulle pöydälle. Kun pata on kuuma lisää taikina pataan, ripottele pinnalle vielä hieman jauhoja sekä kauraleseitä
Eipä muuta täältä Eilisen & Paiston keittiöstä tänä kuulaana lokakuun aamuna. Manteli on yksi niitä herkkuja, joidenviljelyynkäytetään valtavasti kasvinsuojeluaineita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.