torstai 21. tammikuuta 2016. Helppo kattilaleipä/pataleipä. Kattilaleipä-/pataleipäohjeita on vilkkunut netissä jo pidemmän aikaa ja nykyään se taitaa ollakin aika trendileivonnainen leipien saralla
Nämä sämpylät on pelastanut meidät monesti aamuisin, kun ei leipää enää ole kaapissa. Tai iltapalalla, kun tekisi mieli jotain teen kanssa, mutta kaapista ei löydy mitään
Tämän aamuinen resepti löytyi Anna Bergenströmin kirjasta Joka kokin keittokirja. On muuten meillä niin käytetty opus että alkaa kirjan selkämys hajota käsiin
Vanhin lapseni on jo sitä ikäluokkaa, että kuuluu YouTuben suurimpaan kohderyhmään. Eri tubettajien videoita seurataan ahkerasti ja joskus niistä kumpuaa jokin hauska idea toteutettavaksi asti
Teemun ylistämällä fantastinen leipä ohjeella todellakin valmistuu herkulliset sämpylät. Resepti on helppo, koska taikinaa ei varsinaisesti tarvitse vaivata, eikä kohottaakaan kuin kerran
Rapsakoistakin rapein kuori ja pehmeistäkin pehmein sisusta. Sellainen on pataleipä, enkä nyt tarkoita mitään Porin Ässien nimikkoleipää vaan huikeen herkullista leipää, mikä valmistetaan padassa pienellä vaivalla
Kinkkuhyrrät. Lauantai-ilta ja jotain kivaa piti naposteltavaksi keksiä. Muistin sopivasti, että pakasteessa kuumotteli vielä joulun ajalta ostettuja taikinalevyjä
Chapati on kohottamaton rieskantyyppinen leipä, joka tunnetaan muun muassa Afrikassa ja Intiassa. Yleensä leipää syödään ruoan lisukkeena ja sitä käytetään jopa ns
Sain työkaverilta loistavan siemennäkkärin ohjeen. Olimme yhdessä syöneet innolla työmaaruokalassa Fazerin siemennäkkileipää, varmasti yli leipäannokseen kuuluvat määrät
Pizzan suosio pitää pintansa, mutta sellaisenaan se ei ole tyypillinen juhlatarjottava. Piirakan muodossa pizzasta kuitenkin kehkeytyi luontevasti kahvipöytään sopiva versio
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.