pehmeiksi keskilämmöllä kannen alla, 15–20 minuuttia. Palsternakka-omenakeiton pehmeä maku on herkullinen, mutta sellaisenaan keitto on vaalaudessaan melko vaatimattoman näköinen
Ukkoni on liharuokien ystävä, varsinkin sellaisten joissa ei ole mitään "turhaa". Tässä siis teillekin helppo ja yksinkertainen ohje maukkaan lihakastikkeen tekemiseen
Muutama viikko sitten ruokakaupassa käydessäni huomasin ilokseni, että glögitarjonta oli taas palannut joulun häämöttäessä ja nappasin heti purkin vaaleaa glögiä mukaani
Piirakan lempeänmakuinen Mascarpone-rahka -täyte pehmentää sopivasti kirpakkaa raparperin makua. Raparperi on ihana alkukesän herkku ja ennen juhannusta se on parhaimmillaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.