Pekoni-parsapiiras.
Dahlian herkut
Dahlian herkut
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g valmista voi
  •  
  • Täyte
  • 600 g valkoista tai vihreä parsaa (käytin itse valkoista yhden nipun verran)
  • 170 g pekonia (käytin koko paketin)
  • 150 g mozzarellaa
  • 3 kananmunaa 1dl maitoa
  • 1 dl kermaa (korvasin maidon laittamalla 2dl ruokakermaa)
  • 0,5 dl valkoviiniä (korvasin tämän vedellä)
  • 1 tl suolaa
  • Ripaus sokeria
  • 1 rkl hakattua persiljaa (jonka unohdin kyllä kokonaan)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.