Pekoninen jauhelihakaalilaatikko
Makunautintoja Mimmin keittiöstä
Makunautintoja Mimmin keittiöstä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg painoinen valkokaali +
  • 2 dl vettä + lihaliemikuutio
  • 400 g jauhelihaa
  • 2 isoa sipulia hienonnettuna
  • 170 g pekonia
  • 1 tl suolaa
  • 1½ tl aromat-seosta (tai tavallista suolaa hieman reilummin)
  • 2 tl meiramia ( voi laittaa reilumminkin, jos tykkää meiramin mausta)
  • 1½ tl paprikajauhetta ( tätä vaan nyt pitää meillä laittaa joka ruokaan)
  • 3/4 dl siirappia
  • 1½ dl raakaa puuroriisiä + vettä keittämiseen
  • 6 dl maitoa
  • 10 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.