Vaikka Beach house kitchenissä kokkaillaan pääsääntöisesti tämän päivän trendien ja makuvillitysten mukaan, niin omia karjalaisia juuria ei ole koskaan unohdettu
Tämä, varsin blogi sai alkunsa Andalusiassa. Sittemmin kokkailua on laajennettu tapasherkuista muihinkin Välimeren keittiöihin, ylläpidetty ruokamuistoja Lähi-idästä ja flirttailtu Aasian antimienkin kanssa
Nimittäin uuniomenat ovat mitä yksinkertaisin, maukkain ja ravitsevin arkipäiväänkin täydellisesti sopiva perinneherkku, joka nostaa arjen paljon juhlavammalle tasolle
Meidän suvussa koitti sultsinoiden aika, kun isotäti sai miniän Itä-Suomesta. Nyt näillä karjalaisen ruokaperinteen helmillä herkuttelee jo neljäs sukupolvi ja piirakat ovat sukujuhlien himoittu herkku
Karjalaiset perinneherkut, vatruskat, voi täyttää myös fetalla ja pinaatilla. Oheinen feta-pinaattivatruskoiden resepti on saanut idean Ilomantsin Parppeinpirtin
Crème Bonjourin kaneli ja kardemumma-tuorejuusto on kyllä erikoisin tuorejuustomaku mitä olen käyttänyt, mutta huomasin eri perinneherkkuja leipoessani (juu-u, mustikkapiirakat olivat kolmas kokeilu ja se onnistunein
Vielä tänään ehtii laittaa lasimestarinsillin purkkiin. Perinneherkun täytyy antaa maustua liemessään pari päivää ennen tarjoamista, ja tänäänhän jouluun on enää kaksi päivää
Erään sunnuntain ratoksi valmistimme aivan järjettömän satsin marokkolaista perinneherkkua, hariraa. Nyt, jos koskaan ollaan lämmittävien pataruokien (ja keittojen) äärellä
Toinen perinneherkku perheessämme on hämäläinen näkkileipä. Toukokuun viimeisenä lauantaina juhlittiin sisareni perheessä sekä esikoisen ylioppilasjuhlaa että kuopuksen oppivelvollisuuden päättymistä
Welsh cake eli Walesin kakut ovat vanha walesilainen perinneherkku. Walesin kakut muistuttavat muodoltaan pieniä ja paksuhkoja ohukaisia, mutta maku on pikkuleipämäinen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.