Perinteinen mustikkapiirakka (pullataikinapohja) - uunipeltillinen
Hyvä Suomi-ruoka  -  arkeen ja juhlaan
Hyvä Suomi-ruoka - arkeen ja juhlaan
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pullapohja
  • 3 dl maitoa
  • 1 muna 1 dl sokeria
  • 2 tl kardemummaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 palaa tuorehiivaa tai 1 pss kuivahiivaa
  • n.8 dl vehnäjauhoja
  • 100 g voita tai leivontamargariinia
  •  
  • Täyte
  • 1 l mustikoita
  • 2 dl sokeria
  • 1 dl vettä
  • 3 rkl perunajauhoja

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.