U. u. n. i. s. a. h. d. t. e. r. v. p. ,. o. k. l. j. m. g. y. ö. ä. S. L. H. J. P. K. Ä. O. T. I. N. b. V. f. -. 6. 0. 7. ". 1. 5. –. 2. M. A. ½. 4. 3. (. ). R. /. k g. d l
Tällä samalla luotto-ohjeellani teen palapaistin aina yleensä mielummin uunissahaudutettuna. Uunissa hautuessaan myös lihat mureutuu aivan eri tavalla kuin liedellä
Kypsennä ensin noin 175 asteisessa uunissa ½ tuntia ilman kantta/foliota. 175 asteisessa uunissa. Ostin kaupasta noin 2,5 kg painoisen kasslerpalan, joten siitä piisaa meille aika monta ateriaa tehtäväksi
Mun vuoro oli tehdä ruokaa kun viettelin vapaapäivää pääsykokeisiin lukiessa. Tosiaan unohdin ihan kokonaan ja kauheella kiireellä väsäsin tämän padan, jotta kerkisi olla useamman tunnin ennenkö mieheni tulee kotia
Pitkään uunissa hautuneet liharuoat maistuvat parhaalta talven pakkassäillä. Uunissa haudutettu lihapata (4. Anna kypsyä uunissa 225 asteessa 30 minuuttia, jonka jälkeen laske lämpötila 150 asteeseen ja jatka hauduttamista vielä kolmen tunnin ajan. Uunissa haudutettu lihapata (4
Rosvopaistin ystävän kannattaa kokeilla tätä uunissa haudutettua muhevaa lammasta. Tarjoa lampaanpaisti kastikkeen, uunissa kypsennettyjen perunalohkojen, kiehautettujen vihannesten tai pekoniin kietaistujen papujen ja salaatin kanssa Määrä
S. e. l. a. i. n. f. o. d. g. w. k. r. t. s. m. u. p. j. h. v. N. ä. c. ,. y. O. G. -. b. T. 4. 1. 2. 3. 5. ö. K. P. L. 8. 0. (. ). J. B. x. R. A. V. z. d l
Koska nesteen määrä on alhainen ja osa siitä haihtuu uunissa on vaarana paistin kuivuminen mutta toisaalta liha ruskistuu padassa siltä osalta joka on nesteen yläpuolella
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.