Liivatteella tehdyt on vaan halpoja kopioita. Pohja taas oli sovellus Karppiherkkuja blogin mokkajuustokakun pohjasta, josta voi kaakaojauheen jättää kokonaan pois ja korvata se lisäämällä vähän muita jauhoja
Ajattelin kokeilla nyt broileria. Ostin purkin omassa mehussa olevia persikanpuolikkaita ja ajettelin että persikka sopii hyvin broilerin kanssa, ja niin se sopikin
Pakkasessa oli vielä pieni erä luumutartelettien pohjataikinaa. Kanelinmakuisen pohjan (om nom nom) täytteeksi keksin syksyiset omenat (lobo) ja rahkaa
Sekoita rahka, sitruunan mehu, makeutus ja liivate(itse käytin agar agaria) Eli sulata liivate ensin vedessä tai sitruunan mehussa ja lisää nauhana rahkan sekaan
Grillatut persikatja nektariinit sekä vaniljakerma. Grillattiin viime viikonloppuna mökillä ja mä kun olen kova kaikenlaisia ruokaohjeita selaamaan niin löysin jostakin lehdestä (Kotivinkki/Kodin Kuvalehti tms) ohjeen jälkiruokaan, joka olis kätevä valmistaa grillauksen yhteydessä
Erilaiset versiot suolaisista piirakoista ovat ikisuosikkeja tarjottavaksi monessa tilanteessa. Piirakat ovat niin suosittuja, että monesti olen halunnut keksiä jotain muuta suolaista tarjottavaa ihan erikoisuuden tavoittelun nimissä
Nutellaa, suklaata ja hasselpähkinää. Ensimmäisenä päätin, että pohjaan on saatava hasselpähkinää. Tein joskus smoothiekakkua jonka rapeaan pohjaan rakastuin ja halusin samaa rapsakkaa tuntumaa tähänkin pohjaan
Pienet piirakat tulevat ihanan meheviä ja herkullisia omena-ansan ohjeella, mutta pellillinen pitää ehdottomasti tehdä tällä, ison rahka-murupiirakan ohjeella
Nyt on hyvä hetki tyhjentää pakastimet viime vuoden marjasadosta, Piirakka onnistuu toki myös tuoreista mustikoista mutta silloin voit jättää perunajauhot laittamatta mustikoiden sekaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.