Persikka-juustokakku
Ruokasurffausta
Ruokasurffausta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Persikka-juustokakku (26cm irtopohjavuoka)
  •  
  • pohja
  • 300 g Digestive-keksejä
  • 100 g voita tai margariinia sulatettunatäyte:
  • 300 g maustematonta tuorejuusto
  • 4 dl kuohukermaa
  • 800 g tölkki säilykepersikoita
  • 6 liivatelehteä 2 tl vaniljasokeria
  •  
  • ½ dl säilykepersikoiden lientäpinta
  • 800 g tölkki säilykepersikoita
  • 2 rkl sokeria
  • 2 tl sitruunanmehua
  • 6 liivatelehteä ½ dl säilykepersikoiden lientä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.