Tämä ihana persikkainen piirakka on sovellettu yhdestä suosituimmasta reseptistäni. Piirakka on todella pehmeä ja vielä hyvin vähärasvainen verrattuna moniin normipiirakoihin
Persikkapiirakka. Miksi, oi miksi ei Suomesta koskaan saa kypsiä persikoita. Ostin toiveikkaana rasiallisen italialaisia luomupersikoita mutta raakojahan nekin olivat
Suklaata, pashaa, pullaa, persikkapiirakkaa, pääsiäisnameja, suklaamunia, mämmiä, sitruunarahkaa. Oletteko samaa mieltä siitä, että pääsiäiseen kuuluu oleellisena osana herkuttelu
Kaupat ja torit ovat olleet koko kesän pullollaan monenlaisia houkuttevan näköisiä persikkalajikkeita ja kun en voi syödä niitä sellaisenaan, mielessä alkoi kyteä idea persikkapiirakasta “Mummo Ankan omenapiirakan” malliin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.