Tykkään. valmistaa kokonaista kalaa ja ilahduin kun näin kalatiskillä kokonaisia. ahvenia. Ahven on aina ollut minun yksi lempikaloistani ja itseasiassa pidän enemmän
Otin vuosi takaperin tehtäväksemme kokata seuraavien kahdentoista kuukauden aikana ainakin kerran kuussa kotimaista kalaa, eri lajeja ja eri tavoin valmistettuna
Pika-ahvenet ja lehtikaali-fetadippi. Julkaistu. ♥Tykkää. Totesin apukokille viime lauantaina, että meille on vähän vahingossa vakiintunut lauantai-illan ateriaksi kalaruoka
Bouillabaisse resepti Muru keittokirjan mukaan, Mukana hieno Rouille. Bouillabaisse on alkujaan Ranskasta ja tämä Bouillabaisse on hienosta Muru-keittokirjasta
Lisää joukkoon voi ja sipuli. Lisää pannulle tuorejuusto, kerma ja sinappi. Anna sakeutua muhennokseksi. Mausta kantarellimuhennos viherpippurilla ja rakuunalla
Tämä jambalaya piiraan resepti on mukana Urtekramin gluteenittomassa leivontakilpailussa. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 3 kpl Urtekram-tuotteilla täytteyjä reppuja
Vaikka voissa paistettuja kotimaisia ahvenfileitä tai savustettuja ahvenia on vaikea voittaa, eivät höyryttämälläkään valmistetut ahvenet ole kovin pöllömpiä, varsinkin kun niiden kera tarjoaa kivasti maustettuja kasviksia
Baskilaiset pinxtot ovat usein kuin pieniä taideteoksia. Söin herkullista makealla paprikalla maustettua perunamuussia ja graavattua turskaa La Murallassa San Sebastianissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.