-
2 1/2 ltr
jälkilihalientä
-
1/2 ltr
(runsaasti) perunoita
-
1 rkl
voita
-
1 rkl
vehnäjauhoja
-
suolaa
-
hienonn. valkopippuria
-
1 munankeltuainen
1/2 rkl hyvää voita
-
1/2 dl
auringonkukansiemeniä
-
pari siivua murustettua ruisleipää
-
1 rkl
extra virgin oliiviöljyä (tai nokare voita)
-
1 kg
(Lapin puikula) perunoita
-
1
purjosipuli
-
100 g
lehtikaalia
-
nokare voita
-
1 1/2 l
(mieluiten kotitekoista) kasvislientä (tai liha- tai kanalientä... tai vettä)
-
ripaus jauhettua muskottipähkinää
-
jauhettua valkopippuria
-
merisuolaa myllystä
-
1
(luomu)kananmunankeltuainen
-
1 dl
kuohukermaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.