Yleensä munamaidollisena versiona (savolaisen synnyinperän mukaan), tai hieman kermaisempana munamaitona tulee vielä täyteläisempää, mutta nykyisin myös lihaliemipohjaiset, tomaattiset yms saavat meilläkin mahdollisuutensa
Valmistustilasta tuleva tuoksu, odotus ja tieto siitä että ruoka on valmistettu sinulle terävöittää aistejaja koet ruuan hyvin erilaisena kun jos söisit saman aterian keittiöpöydän äärellä tietämättä kuka sen on valmistanut
M. ä. o. n. y. t. p. a. r. i. e. s. h. k. u. j. l. m. d. T. 8. 5. -. v. ,. K. O. ö. A. ). E. P. 6. (. 3. 0. g. S. 1. Ö. V. 2. L. 7. I. N. J. a l. d l. t l
T. y. k. ä. n. s. u. h. i. t. a. o. p. l. j. e. 9. 0. -. v. ,. r. m. M. d. J. G. R. &. V. I. g. '. P. z. A. ö. 2. (. ). 3. 5. L. /. K. 4. 1. Y. 7. c. 5 l. r k. t l. d l
Jotakin hyvää, helppoa ja terveellistä. Tämä resepti on oikeasti älyttömän nopea ja herkullinen. Luulen, että moni juuri nytkin miettii, että tekisi mieli jotakin
Häthätää keittiön pöydän reunalla räpsäistyt kuvat ovat jo nostalgisen kömpelöitä ja hieman liian voimakas kuvankäsittely vielä kruunaa postauksen, joka oli niitä blogin ensimmäisiä
Kuori ja suikaloi perunat, kuten Janssonin kiusaukseen. Keitä kerma ja maito, anna porista hetki. Säästä pari tillinoksaa koristeluun, hienonna loput ja kääntele kattilaan perunoiden kera
H. e. i. j. ,. o. k. a. h. d. s. n. t. p. ä. v. l. m. r. J. I. P. ☺. O. y. u. b. g. A. B. c. -. M. ö. S. E. T. (. ). K. ♥. 2. 0. 5. 7. f. 1. 3. L. N. V. U. R. G. ☻. ☻ l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.