" Tänä päivänä savukalan katsotaan olevan maukkaimmillaan mehevänä, mutta keskiajalla kala sen sijaan savustettiin kuivaksi ja hyvin suolaiseksi säilyvyyden parantamiseksi
On varmasti aika vaarallista väittää, että Suomessa olisi jokin yhteinen uuden vuoden herkku. Nakit ja perunasalaatti ovat ehkä jo menettäneet hieman hohtoansa, mutta tilalle on tullut monenlaisia ja erimaalaisia toinen toistaan parempia makupaloja
Kaunis ja maistuva "sormiruoka" tai aivan perusateria syntyy seesaminsiemenillä kuorrutetuilla kananpojan jauhelihasta valmistetuista pyöryköistä sekä mahtavan helposta sriracha-sinappi jugurttikastikkeesta
Kuulutko sinä niihin ihmisiin jotka nautiskelee salaatissa kastikkeesta suunnattomasti. Minä kuulun. Minä rakastan salaatinkastikkeita, joskus laitan niin paljon kastiketta että koko salaatti peittyy
Kevyttä vaahdotettua vihreää parsacappuccinoa, kuohkeaa vaahdotettua parsakeittoa. Mitä parhain tapa hyödyntää ylijääneitä ja vähän orpoja parsan paloja herkulliseen keittoon
Tätä kermakakkua nautiskelimme mieheni syntymäpäivillä. Mieheni sai vapaasti valita kakkuun tulevat täytteet ja minä vastasin kakun valmistuksesta sekä koristelusta
Grillatut banaanit ovat nopeita valmistaa ja makeudestaan huolimatta terveellistä syötävää. Maapähkinä-jogurttikastiketta tein viimeksi hieman toisella variaatiolla maapähkinä-jogurttikanan soosiksi
Florentine keksit ovat erittäin makeita, mutta maukkaita melkein karkkimaisia pähkinäisiä herkkuja. Kauppojen keksihyllyiltä olen löytänyt oikein hyviä vaihtoehtoja, mutta nyt ensimmäistä kertaa kokeilin valmistaa niitä itse
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.