eli kuten aikaisemmin arvuuttelin niin sulamassahan oli heinäsorsia ja tavi (jos nyt muistan oikein. Kai kynnys valmistaa toisen saalista on ollut korkea kun ei nyt viitsisi ensimmäisen sorsa kokkailu yrityksen jälkeen sanoa hups oho ja sori
Anna voin kuplahtaa ja lisää sittenjauhot. Vaikka tämä kastike onkin suht helppo ja nopea valmistaa, tarvitaan sen teossa hieman malttia ja muutamia työvaiheita
Viime vuonna tein Ajlalle synttäriyllätykseksi kaksi Angry birds -kakkua ja kun töin ne pöytään, kaikki lapset olivat riemuissan, mutta Ajla ei reagoinut mitenkään
R. a. k. s. t. n. u. o. r. e. l. i. p. ä. P. h. m. j. J. d. y. v. ,. ö. 1. 0. %. T. g. M. L. S. H. (. ). K. V. 6. N. +. 3. 7. °. C. 2. 5. -. I. A. O. F. c
Saapas nähdä milloin kiireet hellitää ja ehdin blogiakin alkaa taas aktiivisemmin päivittämään. Monia herkkuja syntyy, mutta ne ei kuviin asti ehdi päästä
E. r. ä. s. y. t. v. n. i. k. e. o. a. ,. j. u. h. d. l. m. ö. ". K. c. p. -. M. 1. 5. 2. 0. O. &. (. g. ). A. 8. /. 4. V. S. L. P. J. 6. H. U. b. n l. d l
N. i. n. I. h. a. ä. v. t. m. o. s. j. e. l. k. y. d. u. S. ,. r. ö. f. O. g. E. L. p. T. (. 2. ). 4. -. 5. 1. b. P. 0. A. J. M. Ä. 3. ". 9. c. K. 6. 7. 8. /. B. t l
Tämän verran jäi sitten kuvattavaksi, kun loppuosa kakkupohjasta oli jo jääkaapissa vetäytymässä. Ensimmäisessä osassa käytiin läpi, minkälainen hääkakku tehdään ja koristeiden hahmottamista
Ensinnäkin kiitokset kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille, vastailen kommentteihin vielä paremmalla ajalla tänään/huomenna, sillä nyt aion vain kirjoittaa tämän valmiiksi ja suunnata biitsille
Huomaathan, että ohjeet perustuvat täysin mun omiin mielipiteisiini jasiinä missä itse arvostan patukassa proteiinien ja hiilareiden tiettyä suhdetta, joku toinen saattaa arvottaa ykkössijalle patukan ainesosien puhtauden
Media huutaa eri suunnasta mitä tyylisuuntaa pitäisi milloinkin noudattaa, moni pidättäytyy syömästä jotain ruoka-aineita (usein ihan suotta) eikä tiedä millä korvata niitä, syöden sitten usein aivan liian vähän ja aivan liian yksipuolista ruokaa
On sitten oma valinta, mitä jauhoja siihen käyttää, tai käyttääkö vaikkapa sekoitusta. Kun olet saanut juuren hyvin onnistumaan, niin ota joka leivontakerralla noin puolen limpun kokoinen juurenpala ja laita se pakastimeen tiiviiseen astiaan odottamaan seuraavaa leivontakertaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.