Latket, röstit, paistikkaat. pannulla paistetetuille perunaletuille on monta nimeä. Kutsuipa raastetuista perunoista tehtyjä lettuja millä nimellä tahansa, ne ovat yksinkertaisuudessaan mitä mainioin ruoka
Perunaröstejä olen joskus tehnyt itse, ja eilen sain ajatuksen tehdä röstejä bataatista. Bataatin etu rösteissä perunaan verrattuna on ainakin siinä, että bataatti kypsyy perunaa nopeammin
… ja juuri siksi niin hyvää. rakkaudella ja hartaudella uunissa haudutetut naudanlihakääryleet. Anna Bergenström on Ruotsin vastine Anna-Maija Tantulle
En pomppinut riemusta, kun kuulin ensimmäistä kertaa Valion ruokarahkasta. Maustamaton, rasvaton maitorahka on yksi niistä harvoista ruoka-aineista, joita en tahdo saada alas
Peruna peruna peruna. Se kouluruoan perusta. Se kuminen pallo, joka noukittiin sieltä kattilasta ja syötiin, koska se maistui paremmalta kuin porkkanaraaste johon oli sekoitettu rusinoita tai kiinankaali, jota kutsuttiin salaatiksi
Sain Sofialta Yotam Ottolenghin ja Sami Tamimin Jerusalem-kirjan tuliaiseksi Lontoosta viime vuonna. Ihan paras kirja, jossa koottuna Lähi-itä-henkistä safkaa toden teolla
Saksalaiset ovat aina olleet meille juroille suomalaisille jonkinasteisia sielunheimolaisia, ja tämä kansallisuudet ylittävä yhteys on luultavasti juuri se syy, miksi saksalaisten rakastamat perunaröstit ovat tulleet täälläkin jo erittäin tutuksi
Särkiset perunaröstit. Yhteistyössä. Järki särki. Vesissämme lymyää paljon hyviä ruokakaloja. Villikalojemme arvostus on kuitenkin ollut viimevuosina melko vähäistä, ja moni kokee niiden valmistuksen hankalaksi perinteiseen loheen tai säilöttyyn tonnikalaan verrattuna
Valmista raclette lisäkkeet. Leikkaa juusto noin 0,5 cm viipaleiksi vadille. Jokainen ruokailija laittaa juustoviipaleen raclette-pannuun ja valitsee omat lisukkeet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.