Perunatäytteinen bruschetta
Maku.fi
Maku.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 300 g vaaleaa leipää (ciabatta)
  • 300 g keitettyä uutta perunaa
  • Sitruunakastike
  • 6 kpl anjovista
  • 75 g persiljaa
  • 1 kpl sitruunaa
  • 4 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 1 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 1 dl oliiveja (vihreä)
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • Koristeluun
  • 6 kpl anjovista
  • 60 g rucolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.