S. a. i. n. t. l. s. u. d. e. o. P. m. k. v. y. h. r. j. K. ä. p. H. g. C. (. ). R. ,. Y. L. -. T. 5. 0. 1. G. 2. f. c. V. A. M. ö. O. N. E. I. Ä. 3. 4. 7. U. J. 6. z. 8. Ä l. d l. k g
" Rakensin mieleeni aurinkoisen kuvan ruudulliseen essuun pukeutuneesta pullantuoksuisesta rouvasta. Leivoin kotona asuessani melkeinpä viikoittain pullaa, joten en voi sanoa pullan pyörittelyn sinänsä olevan minulle uutta
M. i. k. a. e. s. h. n. u. d. m. p. r. l. A. v. o. J. t. b. g. ,. ä. ¨. 2. 0. 1. 3. T. ö. -. j. &. P. y. R. (. ). 6. c. S. L. 5. /. D. K. ". I. W. C. B. d l
Sain luvan kirjata ylös tämän äidin luona syömämme tosi maukkaan kaalikeiton ohjeen. Ei tässä varmaankaan mitään erikoista muihin kaalikeitto-ohjeisiin ole, mutta maistui niin hyvälle, että halusin sen tänne muistiin
Tässä se tulee. Tämän kesän ehdottomasti paras tekaisemani kakku. Itse asiassa musta tuntuu, että kokonaisuutena tämä tuoreilla mustikoilla ja sitruunaisella voikreemillä päällystetty kakku on paras tekaisemani kakku ikinä
Ohjeen tähän ihanaan kakkuun bongasin uusimmasta Koti ja keittiö-lehdestä. Eräällä sivulla oli Valion mainos kera tämän kakun ohjeen ja pakko oli heti testata (alkuperäinen ohje täällä)
Hei. Tälläisen kakun tein perheen keskeiseen viikonlopun viettoon pari viikkoa sitten. Kakussa oli (32 x 22cm) 8 munan vaalea sokerikakkupohja jonka kostutin vaniljamaidolla
Toisesta luukusta paljastuu mitä ihanimmat piparkakkutryffelit. Nimestä huolimatta näistä herkuista ei löydy suklaasta tehtyä tryffelimassaa - vaan herkullinen yhdistelmä mausteista piparimurua sekä tuorejuustoa
Rakastaako joku muukin kuin minä appelsiinin ja suklaan yhdistelmää. Fazerina on aina ollut suosikkini, mutta paljon parempaa on Divinen reilun kaupan suklaa, joka on niin pehmoista maitosuklaata, että se sulaa suuhun eikä siinä ole "Fazerin makua" eli tympeää, läpitunkevaa perusmakua, joka on mielestäni kaikissa Fazerin suklaissa
Mahtava päästä vihdoinkin blogikirjoittamisen pariin. Nyt olisi tarkoituksena temmata tiivis postaustahti taas päälle ja nauttia kesästä sekä sen herkuista
Hei taas, pitkästä aikaa olis luvassa uusi resepti. ^^ Tällä kakulla herkuteltiin pääsiäisenä, aloitin silloin tätä jo kirjoittamaankin mutta se jäi kesken ja sitten onkin tenttiin lukeminen vienyt kaiken ajan
Kierrätys kunniaan. Miksei myös keittiössä. ) Tämän raparperihillon pohjana ovat nimittäin tuoremehun valmistuksessa käytetyt raparperipalat, jotka ovat jo yhden lahjansa mehuna antaneet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.