Vihreä pesto on monikäyttöinen mauste ja todella helppo valmistaa itse. Itse käytän pestoa useimmiten perinteiseen tyyliin esimerkiksi pastaruokien maustamiseen
Olen tutustunut lehtikaaliin hiljattain. Olen etsiskellyt sitä kaupoista lähinnä tietenkin isommista marketeista ja sitä on saatavilla hyvin rajoitetusti
Monet asiat suututtavat minua suunnattomasti. Välinpitämättömät citypyöräilijät, jotka vaarantavat oman henkensä lisäksi kaikkien muiden liikkeellä olevien henget
Tagliatelle al pesto. Varsinaisen “herätyksen” tähän pastaan sain Chez Jouni ohjelmasarjasta, jossa Jouni ranskalaisen kokki ystävänsä kanssa teki tästä ranskalaisen version (Nizzalainen jos en väärin muista) Pasta Pistou tai jotain sinne päin
Ja samalla myös ihkauusi vuosi 2015. Kuukauden blogiloma on nyt ohi. Jouluna viihdyin sukulaisten ruokapöydissä niin tiiviisti, että itse ei juuri tarvinnut kokata
Kuten osa teistä tietääkin, isäni kuoli muutama vuosi sitten. Hän on varmasti osaltaan syyllinen siihen, että minä olen kiinnostunut ruuasta ja erilaisista mauista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.