Eli useimmiten valmistan parsakaalista joko gratiinia tai sitten vain höyrytän kukinnot lisukkeeksi. Leikkaa parsakaalista kukinnot irti toisistaan ja leikkaa isoimmat kukinnot vielä kahtia
Taas olisi tarjolla eräs näppärä arkiruokaresepti. ) Tein tätä viime tiistaina, ja namia oli. Tykkään tällaisista nopeista pastavuuista, jotka voi ainakin osittain etukäteisvalmistaa
Leikkaa parsakaalista tyvi pois. Kaunista kasvista. Paahdettu parsakaali on helppo valmistaa. Paahdettu parsakaali on yksinkertaista, ravitsevaa, kevyttä ja helppoa valmistaa
Helpoille kasvislisukkeille on aina tarvetta, eikö. Me valmistimme eräänä päivänä naudanpihvin ja lohkoperunoiden kaveriksi paahdettua parsakaalia, joka maustettiin valkosipulilla ja sitruunalla
Leikkaa tai revi parsakaalit suurehkoiksi nupuiksi. Leikkaa varret suikaleiksi tai viipaleiksi. Höyrytä paloja viisi minuuttia suolalla maustetussa vedessä
Mikroparsakaalista en kyllä välitä vieläkään (edes siinä tapauksessa kun päälle laittaa valtaisan nokareen Oivariinia), mutta onneksi vaihtoehtoja on muitakin, kuten tämänpäiväinen episodimme Ainon niksinurkassa todistaa
Olimme taannoin jännän äärellä. Vihdoin ja viimein saimme aikaiseksi testata kuuluisia Momofuku-ravintolan soijakastikkeessa marinoituja kananmunia (tästäkin on todellisuudessa aikaa noin puoli vuotta, on näemmä jäänyt tämäkin resepti julkaisematta ajallaan
Poista parsakaalista puumainen varsiosa ja paloittele reilun suupalan kokoisiksi paloiksi. Pastaa, parsakaalia, parmesaania, valkosipulia ja oliiviöljyä - kuulostaa melkein liian yksinkertaiselta ollakseen hyvää
Kun keität parsakaalin sopivan rapeaksi, valutat hyvin ja maustat korealaisittain paahdetuilla seesaminsiemenillä ja seesamiöljyllä, unohtuvat vetiset ja mauttomat kokemukset parsakaalista
Terveyspommiksi mielletty parsakaali on suurta herkkuani, jos sitä ei vain ole kypsennetty liikaa. Löllö parsakaali ei houkuttele yhtään, tämän vihreä kasviksen tulee olla sopivan napsakka
Sain taas viime viikonlopun kauppakierroksella ajatuksen hankkia parsakaalia. Ihan kuin olkapäälläni istuisi pieni ravitsemusterapeutti, joka supattaisi korvaan
R. a. k. s. t. n. p. r. l. i. j. e. m. y. ö. ,. o. v. ä. h. ). L. u. E. H. d. K. S. P. N. F. 2. 0. g. 1. /. 3. T. O. (. -. q. I. c. ". 4. C. A. M. V. d l. h ). t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.