Pestolasagne
Kemiaa keittiössä
Kemiaa keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • spelttijauhoja (voi käyttää myös pelkkiä vehnäjauhoja)
  • kananmunaa
  • suolaa
  • 1 rkl
  • oliiviöljyä
  • 3 rkl
  • öljyä
  • ¾ dl
  • vehnäjauhoja
  • 4 dl
  • maitoa
  • 1 prk
  • mascarponea
  • 1 dl
  • mozzarellaraastetta
  • muskottipähkinää
  • 2 ps
  • pakastepinaattia
  • 1 ps
  • pakasteherneitä
  • 1 prk
  • pestoa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.