Peuramureke
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 800  g peuran jauhelihaa
  • 200  g rasvaista possun jauhelihaa
  • 100  g vaalean leivän sisusta
  • 1,5  dl kermaa
  • 1,5  dl lihalientä
  • 1  rkl Dijon-sinappia
  • 1 kananmuna
  • suolaa
  • mustapippuria
  • maustepippuria
  • alumiinifoliota
  •  
  • täytteeseen
  • 500  g suppilovahveroita
  • 200  g purjoa
  • 10  g voita
  • 2  rkl smetanaa
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • suolaa
  • mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.