M. e. i. l. ä. a. k. h. r. v. o. n. p. s. t. m. ,. u. y. j. d. Y. ö. f. P. S. F. L. U. K. 1. 5. -. 6. 2. 3. O. (. g. b. 0. %. ). N. A. /. c. 4. T. t l. d l
Peuranpaisti. Jätimme peuran reilusti mediumin miinuspuolelle, 49-asteiseksi, mutta kunnon liha kesti sen loistavasti. noin 800 g peuran paisti. 800 g peuran paisti
Meillä on nyt koko perhe tykästynyt jauhelihaseokseen, jossa on hieman fetajuustoa seassa. Tulee mielestäni mukavan makuista tuosta jauhelihaseoksesta vaikka fetaa laittaisikin vain vähän mukaan
Mehevämpää ja maukkaampaa lihaa ei taida löytyäkään kuin peuran vasan paisti. Pakastimessa on erilaisia peuran paloja, mutta en niitä pyöritellessäni muistanut mitä PV koodi tarkoitti
I. s. ä. n. m. u. k. a. h. e. i. l. o. j. v. t. y. ö. p. r. ". K. d. N. ,. T. O. M. A. -. D. E. S. b. g. J. ). 4. 0. 1. 5. 2. W. c. 6. (. L. P. <. 3. d l. t l
A. u. r. i. n. k. o. s. t. a. e. v. T. ä. p. y. h. m. j. l. M. ,. S. ö. d. E. -. N. w. Y. b. g. L. K. O. c. J. B. (. 8. ). 4. 0. 1. /. 2. H. P. 5. d l. t l
Juustoiset jauhelihapihvit (ilman jatkeainetta). Vaihteeksi hieman erilaisia jauhelihapihvejä. Pihvit eivät sisällä ollenkaan viljaista jatkeainetta, vaan reilusti juustoa ja mausteita
K. u. t. e. n. d. l. i. s. ä. p. o. a. k. j. m. ,. h. r. L. I. (. H. ). b. y. v. f. ö. S. M. 2. P. 4. J. 3. C. A. T. 6. 0. g. N. 1. ½. W. c. -. k p. r k. m i
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.