M. e. i. l. ä. a. k. h. r. v. o. n. p. s. t. m. ,. u. y. j. d. Y. ö. f. P. S. F. L. U. K. 1. 5. -. 6. 2. 3. O. (. g. b. 0. %. ). N. A. /. c. 4. T. t l. d l
N. a. u. t. o. n. m. i. l. e. v. ä. h. r. s. k. -. E. j. ,. y. p. ö. d. T. K. M. I. L. 6. 3. ). O. J. 1. g. (. P. H. f. 5. 0. 2. ½. V. *. 7. z. S. &. <. 3 l. k g. r k
Mureaa ja pehmeää kuin vaan parhaan pihvin kuuluukin olla. Tähän aikaa vuodesta tekee mieli kaikkea vihreää, olkoonkin vaikka tuoreita yrttejä peuran ulkofileen mausteena
Peuranpaisti. Peuraa on tehty aiemminkin, ja onneksi saimme jälleen tilaisuuden tehdä tätä herkkua. Tällä kertaa peura sai kaverikseen hunajaiset uunijuurekset sekä konjakilla maustetun kermakastikkeen
Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
Tarjoile pihvit ja punajuuret punaviinikastikkeen keraja koristele annokset timjaminlehdillä. Taiteilija Sakari Kuosmanen teki parisen vuotta sitten Suomen MasterChef VIP
Mehevämpää ja maukkaampaa lihaa ei taida löytyäkään kuin peuran vasan paisti. Kypsennä paisti hellästi uunissa punertavaksi ja mausta tuoreilla yrteillä ja valkoviinikastikeella
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.