Pide- Turkin vastaus pizzalle
Andalusian auringossa
Andalusian auringossa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 12.5 g tuorehiivaa (1/4 paketista)
  • 1.25 dl vetä
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 4.5 - 5 dl jauhoja
  • 1 rkl öljyä
  • öljyä
  • 2 dl paahdetuista paprikoista tehtyä pyrettä
  • 4 makkaraa (omani olivat kokoa n. 12 cm x 2 cm)
  • 1/2 sipuli siivuiksi leikattuna
  • 2 kananmunaa (tai 4 jos teet pideistä pienempiä)
  • 1 tomaatti ohuina siivuina
  • 1/2 dl turkkilaista jogurttia
  • 1/2 dl vettä
  • 15 minuuttia Lisää sitten puolet jauhoista sekä suola. Sekoita tasaiseksi ja lisää loput jauhot, kunnes taikina irtoaa käsistä ja kulhosta ja on sopivan elastista. Vaivaa tasaiseksi taikinaksi ja laita kohoamaan öljyllä vuorattuun kulhoon noin tunniksi/ kunnes kaksinkertainen.
  • 30 cm x 20 cm kokoiseksi ovaaliksi (työstä toinen puolikas vasta kun ensimmäinen on jo uunissa).

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.