Mennään siis hetkeksi ajassa eteenpäin (tai taaksepäin) ja katsellaan näitä kesäisiä herkkuja. Vatkaa valkuaisia ja kun vaahto alkaa muodostumaan, lisää sokeri ruokalusikallinen kerrallaan, kunnes vaahto on kiiltävää ja kiinteää
Pavlovat kuuluvat yhden siskoni pravuureihin ja hänen tekemänsä onkin herkullista. Ostin laatikon erilaisia marjojaja teki mieli tehdä jotain uutta joten päädyin pavlovaan
Nyt kun jääkaapissamme oli ylimääräisiä mansikoita, ajattelin hyödyntää ne tähän. Koristelussa voi käyttää myös muita marjoja tai vaikka tuoreita hedelmiä
Illalla laatikollinen superherkullisia marjoja oli jo syöty, eipä jäänyt mansikoita pavlovaa varten. Onneksi olin ostanut myös aprikoosejajanektariineja
Pohja. tuoreita marjoja. Laita valkuaiset puhtaaseen ja kuivaan,. teholle ja lisää vaahdon sekaan pienissä erissä sokeri-vaniljasokeri-maissitärkkelyssekoitus
Marenkileivonnaiset ovat olleet ehdottomia ykkösherkkujani erityisesti kesäisin ja sen olette ajan kuluessa täällä leivottujen pavlovien ja britakakkujen määrästä voinut varmasti päätelläkin
Kuten viime vuonnakin, tyttö halusi tehdä isälleen synttärilahjaksi perinteistä lohikeittoa. Kiireessä ja ideapulassa teen yleensä juustokakun tai piirakan
Marenkeja on tullut tehtyä usein ja hyvin monilla erilaisilla ohjeilla. Tätä kakkua tehdessä pohjaa ei tarvitse kuivattaa uunissa montaa tuntia, siitä selviää yhdellä tunnilla
Palvlova on alun perin balettitanssija Anna Pavlovan. Kulttuuripainotteisena itsenäisyyspäivänä ajattelin valmistaa jälkiruoaksemme pikkupavlovia suomalaisten hillasoiden twistillä
Ohjeet Marenkipohja Vaatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita sokeri ja maissitärkkelys keskenään ja lisää vaahtoon vähän kerrallaan jatkaen vaahdottamista
Äidiltä oli keskiviikkona jäänyt leipomisesta valkuaisia neljä kappaletta, Torstaina se kysäisi, että mitä niistä voisi leipoa ja totesin että pavlovaa tietenkin, ei muusta ollut edes puhetta
O. l. i. n. a. t. o. j. u. p. ä. v. k. r. s. M. -. e. h. d. m. 2. 0. 1. ,. S. ö. y. J. T. g. (. ). R. P. 8. 3. /. 4. W. c. 5. K. V. L. Ø. N. A. H. E. I. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.