Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Pilko bataatti/porkkanat pieniksi tasakokoisiksi siivuiksi, kaada pellille reilu loraus (ekstra)neitsytoliiviöljyä ja vaikka puulastaa käyttäen pyörittele kasvikset öljyssä niin, että öljy on levinnyt tasaisesti
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
S. y. n. t. ä. r. e. i. l. v. o. a. h. m. j. k. s. p. u. g. L. b. B. é. J. T. ,. d. ö. P. A. K. (. ). M. c. F. C. 1. 2. 6. 4. 3. /. O. f. 5. -. ñ. q. í. x. H. u l. d l. t l
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
1 rasia pieniä herkkusieniä. Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
Tarjoa valkohomejuustokiekko pähkinäkarpalosekoituksen, viikunoiden sekä tuoreen timjamin kera. 150-200 g valkohomejuustoa (esimerkiksi kotimaista Mouhijärven Herkkujuustolan Väinö-juustoa). 150-200 g valkohomejuustoa (esimerkiksi kotimaista Mouhijärven Herkkujuustolan Väinö-juustoa)
Itsenäisyyspäivän alkuruoka. Todella hyvää, vaikka itse sanonkin. Ixuksenkin säädöt osui omasta mielestä sen verran hyvin kohdalleen, että luukutetaan kahdella kuvalla
Tätä oli tarjolla pienissä läksiäisissämme Joensuussa, ja reseptiä vaadittiin näytille. Kuten viime merkinnässä uhkailinkin, niin tämäkin kakku on supersuklainen
Kun olin pieni, rakastin kahta ruokaa yli kaiken. Korvapuusteja ja pannukakkua. Äidilläni oli tapana leipoa etenkin pannukakkua aika usein ja sitä löytyi monesti jääkaapistamme vielä seuraavana päivänä
Tälläkertaa halusin kokeilla jotain missä on mustikkaa, keksiä ja tuorejuustoa. 1 Rasia mascarpornejuustoa (muistaakseni juustohyllyllä). alimmaiseksi kermavaahtoa, sen päälle mascarponejuustoa (2 ruokalusikallista riippuen lasin koosta), sen päälle suklaacoocien murusia (1 keksin verran käsin murustaen), seuraavaksi mustikoita ja laita vielä kertaalleen kaikkia kerros
Bon Appétit- herkullista ja helppoa opiskelijaruokaa halvalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.