Suolainen piirakan mukavuus on sen helppous. Piirakka on helppo tehdä juuri omaan makuun sopivaksi. Peruspohja muuttuu erilaisia jauhoja käyttäen ja täytteessä vain mielikuvitus on rajana
1 pieni sipuli. 1 pieni sipuli. Olen tässä viimeisen vuoden aikana oppinut ymmärtämään, että lähes kaikkea, mitä voi tehdä makeana voi tehdä myös suolaisena versiona - kakkua, tuulihattuja, muffinsseja, piirakkaa, kääretorttua ja nyt viimeisenä pannukakkua
Pitkästä aikaa suolaista piirakkaa. Mukavia vieraita tulossa, joten tein heille tarjottavaa. Pohja on tutulla ohjeella, johon vaihdan aina jauhoja, leseitä, hiutaleita yms
Taikina oli siltikin aika pieni ja riitti just ja just pellilliseksi, pohjasta tulee siis tosi ohut. Olen aiemminkin tehnyt monia kertoja salaatin kylkiäisiksi kanapiirasta (piiras vai piirakkako se nyt on
Tämän mainion suolaisen pannukakun ohjeen löysin Mustikkasuu -blogista. Jauhelihaa käytin hieman vähemmän kuin alkuperäisessä ohjeessa, mutta 400 grammaa täytteeseen oli mielestäni aivan riittävästi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.