Jouluun kuuluu ihanat mausteiset tuoksut ja maut. Suunnitelmissa oli leipoa saaristolaisleipää, mutta kun silmiin osui Uusikuun joululimpun ohje, suunnitelma muuttui ja saaristolaisleipä sai odottaa
Nyt on viimeistään hyvä hetki käynnistää tämän vuoden glögisesonki. Joulukuun ensimmäisen päivän iltana nautin granaattiomenamehuun keittämääni glögiä kynttilänvalossa ja yritän ymmärtää, että joulu on todella jo reilun kolmen viikon kuluttua
I. t. a. l. i. s. ". p. u. m. c. k. e. o. r. n. ä. v. ,. d. g. j. (. &. ). h. y. V. ö. -. T. K. b. S. f. E. 3. P. B. A. 1. 0. 8. 6. 5. +. 2. N. H. L. J. /. U. R. M. *. °. C. Y. O. 4. D. d l
Joulussa parasta on sen odottaminen, siihen valmistautuminen ja sen tunnelma. Minulle joulun odottaminen alkaa ensimmäisestä adventista ja silloin ripustan ikkunoihin paperiset joulutähdet, ulko-oveen jouluisen kranssin ja sytytän jouluvalot
Tagine valmiina uuniin. Tagine on vanha marokkolainen keittotapa, savipadan korkean kannen alla mahtuvat raaka-aineet ja mausteet muhimaan kaikessa rauhassa
ja munkeille/munkkirasvalle tuoksuu huusholli vieläkin, vaikka olen tuulettanut kuinka. Olisin niin toivonut, että olisi ollut lämmin ilma, jotta olisin voinut paistaa munkit ulkona
J. o. u. l. n. k. v. a. t. e. i. s. m. y. ö. K. j. ä. h. p. d. L. ,. r. V. f. P. N. T. Ä. Y. E. I. U. R. A. 2. 0. g. 1. S. M. F. (. ). 3. c. /. 5. –. d l. t l
Kaikkien joulun herkkujen keskellä kardemummalta tuoksuva pulla on mielestäni yksi parhaista. Pullia jää usein yli, pyöreät pullat maistuvat joulun jälkeenkin
Uunista pompsahti juuri tuoksuva pikaleipä, johon laitoin mm. Olen jo niin kauan lupaillut näitä reseptejä, että laitan ne nyt kerralla samaan postaukseen
Karsinogeenien käristäminen elintarvikkeiden pintaan on ollut viimevuosina jopa korostetusti esillä, mutta samaan tahtiin on tittelöity grillimaistereita ja pieniä savustamoita on tupsahdellut mökkireittien varsille jopa runsaasti
Muistaakseni olen sen pyyheturbaanitavan siirtänyt myös omalle tyttärelleni hänen ollessaan pieni. Miki teki piirakkareseptiin muutamia pieniä muokkauksia lisäten mm
Uppopaista liha 180 asteisessa öljyssä pienissä erissä kunnes liha on kauniin kullan ruskeaa. Tässä on yksi resepti joka on ollut to do-listalla jo pitkään
1 pieni myskikurpitsa. 1 pieni. Tänään valmistin myskikurpitsasta ja pastasta herkullisen vuoan. Juusto ja leivänmurut sopivat herkullisen kurpitsan kanssa loistavasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.