On siis kevät, eli Armaan Apukokin syntymäpäivän aika. Tänä vuonna makutoiveena oli vadelmakermakakku, johon sain ehdotettua ja ujutettua mukaan hieman suklaata
Vadelma-suklaakakku (18cm vuoka). Vaikka juhlapäivinä herkuttelu on sallittu ja jopa suositeltavaa niin halusin kokeilla tällaista perinteestä poikkeavaa terveellisempää suklaakakkua isänpäiväksi
No nyt on allergiat selvinneet ja nykypäivän ohjeiden mukaan siedätystä suositeltaisiin, eli mun pitäisi syödä ihan normaalisti, mutta kun tuo pieni oireilee, niin aika pieneksi pyrin nyt maito- ja kananmunamäärän jättämään
Kakku on leivottu 20cm irtopohjavuokaan. Päällinen ja koristeet ovat sokerimassasta. Voit halutessasi koristella kakun tuoreilla vadelmilla sokerimassan sijaan
Vadelma-suklaakakku. Minulla on kauan aikaa ollut tämä kakku todo-listalla. Nyt kakkua on kuitenkin jo useampaan kertaan kyselty, niin nyt sen sitten sain tehtyä
) Siksi toinen kakuista oli supersuklainen Vadelma-Suklaakakku (ohje tulossa. vanhempieni 30 v. Yhdessä Fourre Lemon -paketissa on 300 g keksejä ja totesin 50 g olevan hyvin pieni lisäys toisesta paketista. Meillä ei vain haitannut, vaikka se 50 g olisikin ollut vain pieni osa paketista - Janne nimittäin toivoi, että keksejä riittäisi syötäväksi asti
Sulata lasissa tai mukissa muutama valkosuklaan ja tumma suklaan pala ja laita ne omiin pusseihin ja leikkaa pussin kulmaan PIENI lovi ja raidoita kakku
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.