Pisto on tyypillinen espanjalainen pataruoka, jota on helppo valmistaa myös kylmenevässä Suomessa. Pisto valmistetaan tyypillisesti tomaatista, sipulista, munakoisosta, kesäkurpitsasta ja paprikasta
Mummin virkkauksia taas hyödyntämässä. Yhdet verhot löytyy täältä*klik*. Olen niin onnellinen että nämä on säilytetty ja (ennenkaikkea) olen saanut ne käsiini
Ajatuksenani on jo pitkään ollut kokeilla amerikkalaisen omenapiirakan valmistusta. Tiedättehän tuon kannellisen piiraan, joka on kanelinen, maukas ja makea, toisinaan myös melkoisen korkea
Lähdin mukaan Jämäkuuhun, mutta tähän mennessä olen kyllä ollut luokattoman huono jämäilijä. Olen aloittanut yhden ison työn uusista langoista ja ostanut lisääkin keräkaupalla
Omenateema jatkuu niin täällä blogissa kuin kotonakin, sunnuntaina omenat päätyivät muun muassa piirakkaan, muffineihin, rahkan joukkoon, soseeksi sekä paloiksi pakastimeen talvea varten
Käännä työ ja ompele toinen reuna pitkillä pistoilla ympäri, kiristä suppuun. Käännä työ ja ompele toinen reuna pitkillä pistoilla ympäri, kiristä suppuun
Eilinen marjaretki oli kaikkea muuta kuin tuloksekas marjojen saralta. Epäonneakin oli matkassa. Astuin suoraan maassa olevaan ampiaispesään ja hetken aikaa juoksin nopeammin kuin Bolt
Tein vissiin ensimmäistä kertaa elämässäni tällaista voitaikinakuorista lihapiirakkaa. Muistan, että vastaavaan tapaan tehtyä piirakkaa oli meillä pöydässä useinkin lapsena
Saimme eräänä kauniina keväisenä viikonloppuna kylään kokkipottilan Hannelen. Hannelen suosikkimakuja hiukan tietäen päivällispöytään valmistettiin vietnamilaisia wingsejä, jotka tarjoiltiin salaatinlehteen käärittyjen nuudeleiden, porkkanan, kevätsipulin ja hot-kastikkeen kanssa
Tuore leipä on niin hyvää. Tämän leivän tuoreus on taattua muutamaksi päiväksi kuumajuuren. ansiosta. Kuumajuuri on ikäänkuin tuorepuuro, joka jäähdytetään
Oli se herkullinen. 4 dl vehnäjauhoja2 dl mantelijauhetta1 ½ tl leivinjauhetta2 tl vaniljasokeria250 g voita tai margariinia3 dl sokeria3 isoa tai 4 pientä/keskikokoista munaa¾ dl maitoa250 g nougat’ta (Maraboun Dubbel Nougat tai tässä Odense)2 rkl kaakaojauhettaVoitele ja korppujauhota 2 litran vetoinen kuivakakkuvuoka
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.