Pihvit olivat hauskan näköisiä, ne olivat helppoja tehdä ja mausteena käytettiin jeeraa, joka ei ole aivan normimauste meidän ruuissamme, joten halusin testata niitä grillatun broilerin ja salaatin kaveriksi
ruuanlaitosta ja leipomisesta ja kehitellyt uusia reseptejä jo lapsesta asti. Kokeiltuani maidotonta, sokeritonta javiljatonta ruokavaliota reilu vuosi
M. a. h. t. v. m. u. s. e. o. i. y. k. n. g. r. l. ,. j. p. ä. d. R. c. S. T. L. Ä. I. K. ö. O. G. J. 4. 5. P. -. '. H. N. ”. ’. 0. –. f. V. 2. 3. 7. 6. A. 1. D. ½. (. ). E. t l
Oikein kypsennettynä se on sopivan pehmää ja ihanan rouskuvaa. Bearnaisekastike taitaa olla yleisin kaveri parsan kanssa, mutta voi, sitruuna ja parmesaanikin tekevät oivallisen makukombon
ja johan vaan tuli hyvää. )Katkarapu-avokado-perunasalaattiTämän reseptin olen bongannut Valittujen Palojen ”Syö hyvin, voin hyvin – Salaatit” –kirjasta
Silppua tuore timjami. Sekoita muut ainekset keskenään ja lisää valkosipuli jatimjami seokseen. Kaada kastike lihojen päälle, kääntele lihoja marinadissa ja anna marinoitua ainakin tunnin verran
Vahva kastikepohja on välttämätön hyvässä kastikkeessa. Aamulla sai herätä vastajauhetuista pavuista keitetyn kahvin tuoksuun, kun sänkyyn kannettiin kahvia ja tuorepuristettua hedelmämehua jakarjalanpiirakoita munavoilla
Meillä oli eräänlaiset pikkujoulut ja toki siellä täytyi olla hyvää syötävää. Sen voi päätellä siitäkin että siinä sanotaan "keitä hiljaisella tulella"
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.