Tuoreena marjoissa on parhaiten maku ja vitamiinit tallella, joten niitä kannattaa popsia nyt ihan sellaisenaan ja käyttää jälkiruoissa/leivonnaisissa, mutta kotimaisia puutarhavadelmia kannattaa myös pakastaa talven varalle
Mitä enemmän marjoja kuumentaa, niin sitä nopeampaa tahtia niistä katoavat myös vitamiinit. Kotimaiset marjat sopivat mainiostisekä suolaisiin ruokiin että makeita herkkuja täydentämään
Kaikki vitamiinit on loppu, kehosassi ei ole kuin suodattamatonta alkoholia. Kello ei herätä sinä aamuna, ei edes linnunlaulu, saati raikkaan hajuinen aamusuudelma
Ja parsakaali liian kypsänä olisi muutenkin huono juttu, vitamiinit ja väri lähtee. Tällä viikolla ruokavalioon tuli siis kasvikset ja söinkin lounaaksi sunnuntailta jäänyttä nyhtökanaa ja siihen otin punakaalia kylkeen
Samalla hedelmien vitamiinit ja hivenaineet hellivät koko kehoa. Kulhollinen sakeaa hedelmäsmoothieta aloittaa päivän ihanasti ja vie iltapäiväväsymyksen (tai ainakin osan siitä) mennessään
Kannattaa laittaa puuroon ainakin yksi kokonainen kananmuna, eikä pelkkää valkuaista, koska keltuaisessa on kaikki tärkeät vitamiinit - saat siitä esim
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.