Riisipizzakka prosciutto-mozzarellatäytteellä. Aivan loistavaa. Täytteeksi hieman pastakastiketta, paljon juustoraastetta, tomaattia, ilmakuivattua kinkkua ja mozzarellaa
Lisää pastat, feta ja katkaravut sekaan ja laita jääkaappiin siksi aikaa, kun leipä on valmista. Tämän jälkeen painele fetat kunnolla taikinaan että ne pysyvät siellä, lorauta öljy pintaan ja lisää oregano
Taustatiedoksi sen verran, että minusta lähes kaikki tekemäni piirakkataikinat ovat joko vaikeita käsitellä tai pahan tai vähintään ei-minkään makuisia, tai yleensä ainakin rakenne on ollut kehno
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. V. i. e. t. n. a. m. k. ö. M. s. ä. l. o. 3. 5. v. r. u. h. p. d. y. j. ,. R. I. K. N. c. g. L. O. b. Y. P. Q. z. F. E. A. B. S. J. H. (. ). C. T. '. f. /. â. 2. 0. G. D. ". W. *. 1. x
-. -. -. -. M. e. i. d. ä. n. u. o. r. m. a. y. t. 6. k. ,. j. s. ö. p. 2. H. 5. l. h. ). T. v. b. E. K. (. /. A. V. L. 9. 0. %. N. B. P. g. 1. S. J. f. ) 6. k k
-. -. -. -. -. -. -. -. -. T. o. i. n. e. l. m. a. v. k. ä. y. s. t. p. u. E. d. V. j. h. ö. r. ,. H. P. (. ). K. S. c. N. R. b. g. f. L. M. D. w. J. I. /. 1. 2. 3. 4. 5. 6. A. 0
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.