On vaan niin hyvä ja helppo suolainenpiirakkapohjan ohje, että haluan sen välttämättä tänne jakaa. Yleensä esipaistan piirakkapohjaa hetken ennen täytteiden levittämistä, mutta tämä pohja toimi ilman sitäkin
Munaton ja maidoton suolainenpiirakkapohja. Tähän mennessä suosikkini on ollut piimästätehty pohja, mutta joskus tulee tilanteita kun pitäisi saada maidoton piirakkapohja, joten kokeilin tähän tarkoitukseen Oatlyn maustamatonta kaurajugurttia
Anna taikinan seistä hetken aikaa (n. 5 min) ja kaada leivinpaperilla vuoratulle syvälle uunipellille. Olen tässä viimeisen vuoden aikana oppinut ymmärtämään, että lähes kaikkea, mitä voi tehdä makeana voi tehdä myös suolaisena versiona - kakkua, tuulihattuja, muffinsseja, piirakkaa, kääretorttua ja nyt viimeisenä pannukakkua
Minä tein piirakkapohjan kaksinkertaisena, jotta siitä tulisi pellillinen. Enkä nyt muista olenko tehnyt kanapiirasta aiemmin juuri tällä kyseisellä ohjeella (sattuneesta syystä), mutta ainakin tästä tuli tosi maukas ja onnistunut
Tämän mainion suolaisen pannukakun ohjeen löysin Mustikkasuu -blogista. Jauhelihaa käytin hieman vähemmän kuin alkuperäisessä ohjeessa, mutta 400 grammaa täytteeseen oli mielestäni aivan riittävästi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.