Pikapaistettuja ruokia tehdessä on ehdottoman tärkeää että (wokki)pannu on erittäin kuuma ja että liha paistetaan kahdessa tai useammassa erässä, jolloin liha paistuu nopeasti mehevän rapeaksi eikä päästä nesteitä pannulle jolloin liha vain hiljalleen keittyy omissa nesteissään
basilikaa sekä pikapaistettu nyhtökaura. Nyhtökauraa vegaanisena pastakastikkeena. I want to believe -kuva sai nauruhermot kutkuamaan, kun Facebookin Sipsikaljavegaaneissa haikailtiin kaihoisasti nyhtökauran perään
Mistä tulee käsitys, että jäniksen käpälä tuottaa onnea. Eihän ne tuo jäniksellekkään. En ollut koskaan syönyt metsäjänistä tai rusakkoa, ennen kuin tapasin Beiben
Sekoita korppu- ja vehnäjauhot, mausteet sekä ananasmurska liemineen. Anna turvota 10 minuuttia. Lisää korianterisilppu, jauhettu kalkkunanliha ja muna
Tulipas pitkästä aikaa kokeiltua uutta thaireseptiä. Pikapaistetut thaikkuruuat ovat suosikkejani, koska niissä kasvikset on jätetty tuoreen napakoiksi ja liha on mureaa ja herkullista
Thai-ruoka on monesti mausteista mutta kun voimakkaan makuiset kastikkeet tarjotaan riisin ja tuoreiden tai pikapaistettujen vihannesten kanssa, tulee kokonaisuudesta tasapainoinen
Miksikö rakastan thaimaalaista ruokaa. Sen lisäksi että se on herkullista ja omaleimaista, rakastan thaimaalaisten suhdetta ruokaan ja ruuan keskeistä osaa thaiden elämässä
Käytä kahta parilaa tai paistinpannua, niin saat pikapaistettua tonnikalapihvit samanaikaisesti. Ota tonnikalapihvit huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.