Pikkelöidyssä punakaalissa (ja hampparin välissä) maistuu joulu!
Paleokeittiö
Paleokeittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 litran purkki
  • 1 pieni punakaali raastettuna (~500 g)
  • 1 punasipuli 2 rkl karkeaa merisuolaa
  • 4 dl karpalo-rypälemehua (esim. Raikastamon pillimehut tai omenamehua)
  • 1 ½ – 2 dl puna- tai balsamiviinietikkaa (enemmän, jos etikkaisempi punakaali enemmän mieleen)
  • ¾ dl hunajaa
  • 1 kanelitanko
  • 4-5 neilikkaa 1-2 laakerinlehteä 8-10 kokonaista mustapippuria
  • 12-15 kokonaista maustepippuria
  • 1 – 1 ½ tl korianterinsiemeniä
  • 1 tähtianis

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.