Seikkailuni kotimaisten proteiininlähteiden kanssa jatkuu. Olen aikaisemmin tehnyt härkäpavuista pihvejä samaan tyyliin kuin näitä linssipihvejä, ja herkullisia ne olivatkin
S. i. n. ä. a. l. k. u. v. o. p. h. j. E. e. t. s. r. ". y. d. ,. m. T. O. M. 1. 0. -. 3. I. J. ö. A. 2. K. P. g. 5. 4. ½. 9. L. V. R. (. ). 7. N. M l. d l. t l
Petits Fours eli pikku-uunit olivat leipureiden idea hyväksikäyttää jälkilämpö. sokerikakkutaikina paistettiin matalalla pellillä, leikattiin pikkuisiksi kuutioiksi ja koristeltiin nameiksi
Olin suunnitellut pääsiäisen ajaksi jos millaisen kakun tekemistä. Nopeus ja helppous nousivat kuitenkin maukkauden ohella laiskan leipurin avainsanoiksi
Herkuttelimme 10-vuotis synttäreillä pellillisellä tätä ihanaa omppupiirakkaa. Ohjeen kopsasin netistä joltain keskustelupalstalta jota en enään millään löydä
Bongasin kivannäköisiä koristeita ja otin ohjeen talteen. Nyt löysin alkuperäisen ohjeen ja siellä olikin muutama hyvä niksi, jotka olisivat olleet itsellekin ihan tarpeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.