PIPARIFUDGE. Huomenta. Tänään onkin vuorossa Blogiringin Joulukalenterin 15. luukku. Eilisestä luukusta vastasi Pientä, suloista ja vaaleanpunaista ja huomenna 16
Eilen lupasin ohjeen tekemäämme pikkujouluherkkuun joka oli Gambas al pil pil, eli katkarapuja valkosipuliöljyssä, klassikko tapasruoka espanjassa siis
Piparifudge (Gingerbread fudge)-. Tässä kiva pieni herkku. Piparimauste sopii hyvin tähän fudgeen. Tekeminen on helppoa ja nopeaa, mutta huomaa aika, joka tarvitaan fudgen kiinteytymiseen
Blogistamme löytyy suklainen versio piparifudgeen, mutta tällä kertaa tahdoimme kokeilla valkosuklaista versiota ja täytyy sanoa, että tykkäämme tästä jopa enemmän
Persimonista on viime vuosien aikana kasvanut merkittävä tuote hedelmävalikoimassa. Esimerkiksi K-ruokakaupoissa persimonin myyntimäärät ovat yli nelinkertaistuneet vuodesta 2007 ja viikolla 47 tehtiin kaikkien aikojen ennätys myynnissä
Torstaiterkkuja työpäivän jälkeisen kahvikupillisen ääreltä. Vaikkakin jo toisen sellaisen. Loppuviikosta kahvintarve tuntuu tuplaantuvan aina alkuviikkoon verrattuna
Tein välipalaksi tänään suolaista poropiirakkaa, jonka täytteeseen laitoin chilistä sulatejuustoa. Piirakkaan tuli muutoin hyvin simppelit ainekset ja mielestäni tästä tuli ihan järjettömän herkullista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.