Pikkupitsat on jotenkin niin helppo tehdä ja saa enemmän eri täytevaihtoehtoja. Jotain viikonloppu herkkua piti saada ja mikä parempaa kuin itsetehty pitsa
Tein tällä kertaa tavallisesta poiketen rasvaisempia pikkupitsoja. En löytänyt äkkiseltään mistään sellaista "nypittävää" ohjetta, mutta tämä on varmasti yhtä rasvainen
(Pikkupitsat). (Pikkupitsat). Tein eilen iltapalaksi näitä vastustamattoman herkullisia pikkupitsoja. Meillä nämä muotoutuivat heti juuri pikkupitsoiksi, vaikka pohja onkin aivan erilainen koostumukseltaan mihin yleensä on pizzoissa totuttu, eli sellainen piirakkamainen
Unohduksiin jäänyt tuorepuuron teko sai eilen taas tulta siipien alle. Yhtäkkiä alkoi tekemään mieli tuorepuuroa, ennen tein sitä joka ilta melkein seuraavalle aamulle
Tai nyhtöpizzaa kuinka vaan sitä haluaakin kutsua. Siitä mainio tapaus että taikinan sisään voi piilotella ihan mitä vaan ja lopputulos on mehevä ja maukas
Ainekset. Pohja. 2 dl vettä 10 g hiivaa ½ tl suolaa 1rkl oliiviöljyä 3 dl durumvehnäjauhoja 1 iso puntti tuoretta persiljaa 1 rkl oliiviöljyä ½ tl suolaa 1 iso valkosipulinkynsi 1 chili pestoa 300 g mozzarellaa 3-4 tomaattia rucolaa lue lisää 2 dl vettä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.