Innostuin viime viikonloppuna mökkimaisemissa kuvaamaan valmiita säärystimiä. Tunnelmoitiin Helmin kanssa syksyisellä laiturilla ja ihailtiin järvimaisemaa
Mikäli sinulla ei vielä täyte ole valmiina, laita leivinpaperi sekä leivinliina pohjan päälle. Munakasrulla, tacomaustein on herkullinen ja ruokaisa retrotyylinen herkku
valmiina, mitä hän pystyisi syömään. En ole juurikaan tehnyt blogissani leivonnaisia käyttäen. riisijauhoja, mutta koska niitäkin kaapin perältä löytyy, niin päätin ottaa ne
Perus raaka-aineetkin löytyvät yleensä jo valmiina kaapista. Tällöin vehnäjauhot korvataan gluteenittomalla jauhoseoksella – tutustu tästä gluteenittomien mokkapalojen reseptiin
Itse käytän pelkästään vuoan reunoja jotka asetan suoraan tarjoilualustalle, näin valmista kakkua ei tarvitse enää nostella pois vuoasta vaan kun poistaa reunat on se jo valmiina alustallaan
jotta se on valmiina helpompi kääriä. Eräs lukija laitoin minulle postia ja pyysi josko voisin. kehitellä hänen ruokavalioonsa sopivan korvikkeen kebabrullalle
Garam masala on intialainen mausteseos, jota löytyy kaupasta valmiina. Sosekeitto sopii muutenkin monen tammikuun tavoitteisiin eli terveellisempään ja kevyempään ruokailuun – joulukuun herkkujen jälkeen
Marengista tulee valmiina juuri sen näköinen, miltä se näyttää tässä vaiheessa, eli jos haluaa aivan tasaisen pinnan, kannattaa se huomioida ennen uuniin laittamista
Valmiina uuniin. Omenaleivontakausi jatkuu. Tämä piirakka mukailee aiemmin tekemääni mustikka-rahkapiirakkaa, mutta rahkan tilalla on kermaviili ja mustikoiden tilalla omenat
Piirakka valmiina uuniin. Mieleni teki pitkästä aikaa mustikkapiirakkaa. Kesäloman loppu meni aika lailla sokeria syödessä, joten halusin etsiä jonkin vähäsokerisemman reseptin
Tuo on niin hyvä idea pakastaa pieniä pakasterasioita tai pusseja joissa valmiina eri marja sekoituksia, tässä oli puna- ja mustaaviinimarjaa, vadelmia ja mustikoita
Possunsuoli pujotettuna pursottimen suuttimen päälle, valmiina makkaranvalmistukseen. Lammas-valkosipulimakkara ja possumakkara saivat reseptinsä melkein suoraan mainiosta kirjasta ”Charcuterie – The Craft of Salting, Smoking And Curing”
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.