Pinaatti-caesar on oivallinen pihvin kumppani
Kulinaari
Kulinaari
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 10 min
  • 50 g voita
  • 500 g babypinaattia huuhdeltuna ja valutettuna
  • 2 rkl kapriksia
  • 1 dl parmesaanilastuja
  •  
  • KASTIKE
  • 1 kananmuna 2,5 dl rypsiöljyä (tai muuta neutaalinmakuista öljyä)
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1 rkl vettä
  • 0,5 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 1 tl anjovistahnaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • mustapippuria
  • hiven suolaa
  • 2-3 rkl hienoa parmesaaniraastetta
  •  
  • KRUTONGIT
  • Pala vaaleaa leipää kuutioituna
  • 1 valkosipulin kynsi viipaloituna
  • 2-3 rkl ruokaöljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.