Pinaatti-porkkana-pellavasämpylät
Täykkäri
Täykkäri
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • jämäkaurapuuroa, jossa on myös pellavansiemeniä
  • 150 g pakastepinaattia
  • 150 g hienoa porkkanaraastetta (sekoita pinaatti ja porkkana puuron sekaan lämpiämään)
  • 1 dl pellavarouhetta
  • 1 dl ruisleseitä
  • 1 dl ruisjauhoja
  • 2 pss kuivahiivaa (sekoita kuivahiiva pellavarouheeseen ja jauhoihin)
  • 9 dl vettä (kuumenna 42 C)
  • 3 tl suolaa
  • 4 rkl sokeria (lisää kuumaan veteen suola, sokeri ja hiiva-jauhoseos)
  • n. 10 dl sämpyläjauhoja
  • n. 11 dl vehnäjauhoja (lisää jauhot taikinaan samalla vaivaten)
  • 160 g pehmeää voita (lisää pehmeäksi sulatettu voi)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.