Mietin, tekeekö mieli kasvislasagnea vai canneloneja. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Laita sipulit ja pinaatti pannulla ja pyörittele niin kauan, että sipulit alkavat muuttua hieman läpikuultaviksi, älä ruskista
Aina ei ehdi lumoutua padoista ja kattiloista, vaikka olisi lukenut Elle Tavolaa, italialaista ihanaa ruokalehteä tai katsonut monena päivänä Jamie Oliveria telkkarista ja vannonut että kokkaa jotain niistä "helpoista herkuista"
Täytteeksi vuohenjuusto jämät jääkaapista ja kastikkeeksi se perinteinen tomaatti-basilikakastike. Pasta on parasta ja oiva askartelun kohde sunnuntaille keittiönörtille
Mietin, tekeekö mieli kasvislasagnea vai canneloneja. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Laita sipulit ja pinaatti pannulla ja pyörittele niin kauan, että sipulit alkavat muuttua hieman läpikuultaviksi, älä ruskista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.