Intialainen lempeästi maustettu pinaattinen kastike, jossa on maukkaina sattumina runsaasti juustokuutioita, on perheemme ehdoton suosikkilisuke intialaisella aterialla
Pinaattinen pastakastike maistuu herkulliselta. Pinaatti on kaunis kasvis, jonka tummanvihreät lehdet houkuttelevat shoppailijaa valitsemaan pinaattirasian ostoskorin täytteeksi
Broilerin rintafileen kypsentäminen ei ole vaikeaa, mutta liian helppoa on saada aikaan kuiva palanen, jota varten tarvitaan kunnon pihviveitsi ja terävät hampaat
Pinaattikastike. kuudelle9 pinaattilasagnelevyä500 g lohta paloinapuolikkaan sitruunan mehumustapippuriasuolaa 40 g voita60 g vehnäjauhoja1 l maitoa100 g pinaattia suolaavalkopippuria pari ripausta muskottipähkinää(200 g sulatejuustoa)1
neliskanttisen uunivuoan pohjalle puolet pinaattikastiketta, puolet mozzarellajuustosta siivutettuna levitetään vuoan pohjalle, kaadetaan puolet juustokastikkeesta päälle
PINAATTIKASTIKE. Näissä ohjeissa ei sinänsä ole mitään ihmeellistä tai erikoista, kunhan ovat loistavia ja tosi maukkaita pastakastikkeita, ja vegaanisia
Rockia & turhia ennakkoluuloja. Pangasiusta pöytään. Eilen tuli tosiaan ostettua Pangasiusta. Aikasemmin olen kyseisestä fisua syönyt vain valmiiksi marinoituna ja vartaana
Tämän ruoan nimeäminen on hieman hankalaa, koska peruspohja on intialaisesta palek paneerista, mutta käytännössä sen verran eri tavalla tehty ja vielä osittain eri raaka-aineista, joten ei tätä voi oikein kutsua palekiksi edes hyvällä tahdolla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.