Itsetehty puolukkahillo voittaa kaupan hillot mennen tullen. ) Itsetehdyssä hillossa on vahva marjan maku ja sokerin määrää voi säädellä omien mieltymysten mukaan
Puolukkahillo on niin kauniin punaista. Mieleni teki pitkästä aikaa puolukkahilloa. Olen pääsääntöisesti käyttänyt murskattua puolukkaa ja makeuttanut sen, mutta nyt keitin hillon
Töistä lähdettyäni tuntui, että hyvä kun jaksan kotiin kävellä. Väsytti aika vietävän paljon, mutta tossa kun hetken puuhastelin keittiön puolella kokkailujen ja tyhjennä- ja täytä tiskokone juttujen kanssa niin virtaahan taas riittää
Kun koti-ikävä Suomeen yllättää ja kaipaan lohturuokaa, valmistuu aina jotain samalla perusidealla. Kun näin marraskuun Northern Comfort-ruokahaasteen, tiesin heti mitä minun lohturuokani sisältää
L. e. h. t. i. ä. l. u. k. s. a. ,. o. n. y. v. p. M. J. j. ). T. m. ö. E. r. (. K. d. 2. 0. 4. O. H. N. V. A. U. P. 1. 5. g. S. Ä. Y. f. +. R. 7. I. ) L. d l. t l
Mummin kaalilaatikko. Tämä ohje on alunperin Hans Välimäen ihanasta keittokirjasta “Mummola” (Otava). Tuo on muuten aika ihana keittokirja – täynnä kaikkia kunnon suomalaisia perinteisiä herkkuja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.