Pinaattileipä karamellisoidulla sipulilla | Spinach bread with caramelized onions
Maikin mokomin
Maikin mokomin
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 rkl pellavansiemeniä
  • 3 dl vaaleaa olutta
  • 1 dl
  • 2 dl
  • 3 kpl
  • 250 g sipulia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ¼ tl suolaa
  • 4 tl balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl
  • 3 dl
  • 50 g pinaattia
  • 1 dl
  • 45 g saksanpähkinöitä
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl hiivaleipäjauhoja
  • 1 rkl leivinjauhetta
  • ½ tl ruokasoodaa
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 rkl öljyä. Lisää pannulle sipulit ja mausta ne suolalla.
  • 30 min, kunnes se ovat
  • 10 min, kunnes ne ovat tummuneet hieman. Rouhi
  • 1 ½ litran vetoinen leipävuoka öljyllä tai
  • 45 minuuttia, kunnes leipään työnnettyyn
  • 300 ml beer (divided to 100 ml
  • 400 ml all
  • 200 ml whole wheat flour
  • ½ tsp baking soda
  • ½ tsp salt
  • 10 minutes until slightly browned. Chop them

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.