Mieheni kertoi tänä aamuna miten oli telkkarissa nähnyt tehtävän uppomunaa mikrossa ja sitä tekotapaa vähän epäilin, etenkin kun muistelin, että uppomunan keitossa pitäisi vielä läträtä etikankin kanssa
Ajattelinpa postata pitkästä aikaa ( kerrankin. ). Mies lähti tyttöjen kanssa mökille laittamaan paikkoja valmiiksi talvea varen ja minä sain omaa aikaa yksin kotona
Nuuka emäntä oli laittanut talteen kaksi kuorineen keitettyä perunaa, jotka ruualta jäivät syömättä. Keitetty peruna on aika hyvä jääkaappiin jemmattava
Pinaattipasta (neljälle). Kun kävin läpi kesältä kertynyttä polkattavien ruokalajien pinoa, totesin että tämän kesän teema keittiössämme on selvästi ollut pasta
Tässä ohje tähän todella helppoon ja hyvään pinaattipastaan. )Feta-pinaattipasta2 rkl voita paistamiseen1 iso sipuli5 kynttä valkosipulia2 pss pakastepinaattia (myös tuore toki käy)1 kasvisliemikuutio200 g hyvää fetajuustoa1 kasvisliemikuutio 2 dl kermaa1 dl vettä (tai maun mukaan, millaisen koostumuksen kastikkeeseen nyt haluatkin)muskottia, mustapippuria, basilikaa (reilusti)Paista silputtu sipuli ja valkosipuli voissa, lisää pinaatti ja mausteet
KAMPASIMPUKKA - UPPOMUNASALAATTI. Uppomuna on hieno ja kaunis lisuke. Kampasimpukka on taas hieno ja jopa kaunis äyriäinen, nilviäinen, äyriäinen no simpukka kumminkin
Olen pitkään halunnut kokeilla pinaattipastaa, vaikkakin mieleni perukoilla olin lievästi epäluuloinen pinaatin ja kerman yhdistelmästä - maistuisiko se pinaattikeitolta
Voitin vihdoin pitkäaikaisen arkuuteni ja uskalsin kokeilla. Nimittäin uppomunien valmistusta. Asiaa edesauttoi se, että jääkaapin muut aamiaistarpeet olivat vähissä ja silloin kananmunat ovat pelastus
Uppomunien valmistaminen voi olla vaikeata tai erittäin helppoa. Uppomuna on yleensä salaatin päälle nakattu kanamuna jossa on sisältö hieman pehmeähköä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.