Tuli sitten vihdoinkin kokeiltua vähähiilarisen ja jauhottoman pastan tekoa. Facebookin vinkistä löytyi resepti siihen Hieman tuunasin reseptiä ja lisäsin siihen ripauksen suolaa ja kaunis vihreä väri tulee Spirulina-jauheesta, joka ei kuitenkaan anna liikaa makua pastaan
½ dl pinjansiemeniä. ½ dl pinjansiemeniä. Olen hehkuttanut miten ihanaa aikaa kesä on kasvissyöjälle. Näinhän se on, mutta kyllä syksyn juurekset antavat yhtäläisen nautinnon
Kyllähän sitä keskivertosuomalainen kerran vuodessa nauttii sinappihunnutetun kinkun, lasimestarin sillin ja imelletyn perunalaatikon mättämisestä (ja jos ei, niin ei ainakaan sitä myönnä)
Yksi niistä oli simppeli, mutta varsin maukas savulohipasta. Savulohipasta. Tarjoa savulohipasta heti. Viime päivinä en juuri ole koneen ääressä ehtinyt istumaan, sillä äitini oli meillä pitkästä aikaa kylässä
Tämä on niin helppo, että tästä ei voi ruuanlaitto helpommaksi mennä. Jostain netin syövereistä olen tämänkin ohjeen joskus löytänyt ja muutamia kertoja on tullut tätä tehtyä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.